Sport

Simona Halep, LEGĂTURĂ EMOȚIONANTĂ cu tatăl ei!!! Finala de la Beijing se joacă mâine de la ora…

 

După ce a învins-o pe Jelena Ostapenko fără drept de apel, calificându-se în finala turneului de tenis de la Beijing și devenind nr. 1 WTA, Simona Halep a vorbit cu tatăl ei la telefon.

Chestionat la Digi Sport asupra acestui fapt, Stere Halep a declarat: „Am vorbit cu Simona două cuvinte, avem timp să discutăm mai mult. «Tată, am reușit să ajungem numărul 1», asta mi-a transmis. Am izbucnit în lacrimi amândoi, dar eu mai mult. Am zis să vorbim mai târziu, după ce ne potolim. Acum putem să stăm relaxați, pentru că a trecut greul. Ne bucurăm, am trăit intens această partidă”.

Cu această ocazie, Stere Halep și-a amintit de sacrificiile făcute pentru ca fiica sa să poată ajunge, acum, cea mai bună jucătoare de tenis din lume: „Am făcut un credit la bancă, nu mi-am amanetat casa. Am luat credit, cum face toată lumea, iar apoi am mers mai departe. Am simțit total că voi ajunge cu Simona numărul 1 mondial. Am avut încredere totală și din acest motiv am investit tot ce aveam pentru a ajunge unde a ajuns în momentul de față”.

De asemenea, tatăl Simonei Halep a dezvăluit că primul telefon de felicitare pentru senzaționala performanță a fiicei sale l-a primit de la Gică Hagi: „Mi-a spus să ne ajute Dumnezeu să rămână mulți ani pe primul loc și să câștige și un Grand Slam”.

Simona Halep joacă duminică, de la ora 11.30 (în direct pe Digi Sport 2), finala turneului WTA de la Beijing împotriva învingătoarei din meciul Petra Kvitova – Caroline Garcia, care începe astăzi la ora 14.30.

CITEȘTE ȘI: Simona Halep e NR. 1 în tenisul mondial feminin!!! Joacă finala la Beijing!!!


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button