Sport

Simona Halep, lecție de decență

 

Astăzi, Simona Halep a fost prezentă la Patinoarul Otopeni, pentru a deschide, alături de echipa de micuțe hocheiste pe care o susține financiar, competiția „Halep Challenge”, la care participă copii de la trei categorii de vârstă: Under 6, Under 8 și Under 10 ani.

Cu această ocazie, Simona a  fost întrebată și despre momentele în care primarul Capitalei, Gabriela Firea, a fost huiduită și fluierată pe Arena Națională, publicul de acolo considerând că încearcă să speculeze politic performanța tenismenei noastre de la Roland Garros, dar și despre încercarea PSD de a manipula într-un mod incalificabil evenimentul, susținând că nu Firea ar fi fost cea sancționată de spectatori, ci… Simona Halep. De asemenea, Simonei i s-a solicitat să comenteze caricatura apărută în publicația franceză Charlie Hebdo, legată de faptul că Open-ul francez a fost câștigat de o româncă.

Simona Halep s-a ținut, însă, departe de aceste scandaluri și a dat o lecție de decență, declarând: „Eu nu fac politică și nu vreau să spun nimic despre acest lucru. Eu m-am dus pe stadion pur și simplu pentru a împărtăși bucuria, pentru a arăta trofeul oamenilor care au venit. Pentru ei am răspuns invitației. Strict pentru ei. Atât”. Și despre acea caricatură: „Nu vreau să comentez. Nu sunt în măsură să spun nimic despre acest subiect”.

(credit foto: Patinoarul Telekom Arena Facebook)


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare