Sport

Simona Halep, la un meci de revenirea pe locul 2 WTA

 

Simona Halep, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 3, a învins-o cu scorul de 7-6 (3), 6-2, pe rusoaica Anastasia Pavliucenkova, locul 34 WTA, calificându-se în semifinalele turneului de categorie Premier 5 de la Cincinnati. În următorul meci, Halep va evolua, duminică, după ora 3.30, împotrivai sârboaicei Jelena Jankovici, locul 25 WTA, care a trecut, în sferturi, de Anna Karolina Schmiedlova din Slovacia, locul 41 WTA, cu scorul de 6-4, 6-2.
Simona Halep şi Jelena Jankovici (30 de ani) s-au întâlnit de şase ori în carieră, jucătoarea noastră impunându-se în ultimele cinci partide.
Sunt foarte fericită că am putut câştiga acest meci şi obţine calificarea în semifinale aici pentru prima dată. Mi-a plăcut acest meci şi am jucat bine. Sunt un pic obosită acum, pentru că am avut mult de alergat astăzi, dar am reuşit să joc agresiv şi să lupt pentru fiecare punct“, a declarat Simona, la finalul partidei, aflată acum la un meci de revenirea pe locul 2 WTA.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button