Sport

Simona Halep, învinsă de Belinda Bencic în sferturi la Dubai

 

Simona Halep (2 WTA) a fost eliminată în sferturile turneului WTA de la Dubai.

Reprezentanta noastră a cedat, 6-4, 4-6, 2-6, după un meci care a durat două ore și 19 minute în fața Belindei Bencic (Elveția, 45 WTA).

Halep a controlat partida timp de un set și trei sferturi, după care a cedat complet. Simona a câștigat prima manșă, 6-4, și a condus în setul secund cu 4-3. Bencic a reușit apoi trei game-uri la rând și a închis manșa cu 6-4. În decisiv, românca a cedat fizic și nu a mai putut ține ritmul, elvețianca impunându-se clar, 6-2.

„Nu am putut servi bine din cauza problemelor la tendon. Şi în meciul precedent am simţit puţin. Piciorul stâng m-a deranjat, au fost crampe. Dar nu sunt scuze, am fost pur şi simplu obosită. Bencic e foarte agresivă. Loveşte mingea destul de tare, din orice poziţie. Asta te face să simţi presiune şi să nu ai mult timp de reacţie. De asemenea, serveşte bine. Cred că e o jucătoare completă, capabilă să joace un tenis foarte bun. E abia a doua lună a anului, aşa că e O.K. Nu e rău deloc să fii a doua în lume. Mă bucur de moment, dar visez la numărul unu mondial”, a declarat Simona Halep.

„Nu aș putea să fiu mai fericită! Sunt foarte bucuroasă pentru modul în care am luptat. Vă mulțumesc mult celor care m-ați susținut. Au fost mulți fani ai Simonei în tribune, dar am simțit suportul vostru și vă mulțumesc. Poate pe afară par calmă, dar înăuntru sunt un dezastru, nu mai știu ce să gândesc. Sunt o jucătoare emotivă, câteodată mă enervez, dar încerc să lupt. Toate astea fac parte din jocul meu. Așa sunt eu. În ultimii ani am învățat multe, cred că m-am dezvoltat că jucătoare și ca persoană”, a menționat Belinda Bencic.

„Belinda Bencic a pus-o la pâmânt pe Simona Halep, spre disperarea fanilor români prezenți în tribunele arenei”, a notat L’Equipe.

„Simona Halep a avut în față o adevărată provocare, dar a părut că a rămas fără energie în fața atacurilor lui Bencic”, a scris site-ul oficial al WTA Tennis.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare