Sport

Simona Halep intră în cursă pentru un bonus de 1 milion de euro

 

Simona Halep vizează câștigarea unui bonus de un milion de dolari la Indian Wells, oferit de organizatori pentru câștigătoarea ambelor titluri la turneul californian, la simplu și dublu. Halep, care anul acesta și-a trecut în palmares primul sau titlu WTA la dublu, alături de Irina Begu, la Shenzhen, este principala favorită la simplu, iar la dublu va juca din nou alături de Irina. Adversarele din primul tur vor fi Nicole Melichar (SUA) și Kveta Peschke (Cehia). În 2016, la Montreal, Halep a jucat finala de dublu alături de Monica Niculescu, fiind învinse în ultimul act de rusoaicele Elenă Vesnina (campioana en titre la simplu la Indian Wells) și Ekaterina Makarova, principalele favorite în proba de dublu la Indian Wells.
Monica Niculescu va fi a cincea favorită în proba de dublu a turneului californian alături de cehoaica Andrea Sestini Hlavackova, însă în prima rundă vor avea un meci foarte dificil contra surorilor cehe Karolina și Kristyna Pliskova. Cele două surori au jucat ultima dată împreună în 2016, având un bilanț de trei finale câștigate și una pierdută împreună.
Alte două românce figurează pe tabloul de dublu, Raluca Olaru, care joacă alături de ucraineanca Olga Savciuk, împotriva perechii Katerina Bondarenko (Ucraina) /Aleksandra Krunic (Șerbia), și Mihaela Buzărnescu, ea continuând parteneriatul cu franțuzoaica Alize Cornet. Cele două vor avea un meci dificil în primul tur, contra perechii cehe Barbora Krejcikova/Katerina Siniakova, cap de serie numărul șase.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare