Sport

Simona Halep, încrezătoare înainte de US Open. „Mi-am îmbunătăţit mult jocul”

 

După turneul de la Montreal, unde s-a impus la simplu și a jucat finala la dublu, Simona Halep a declarat că jocul ei s-a îmbunătățit la toate capitolele.

„Serviciul în primul rând. Apoi am lovit mingile destul de puternic şi de bine. Am avut unghiuri bune, m-am mişcat bine. Am alergat ca la un maraton. M-am simţit bine. Picioarele au fost puternice şi nu am obosit în timpul meciurilor, iar asta este un mare plus. Cred că totul a mers foarte bine pentru mine şi mi-am îmbunătăţit mult jocul în toate părţile sale”, a declarat Halep, care este încrezătoare înainte de US Open, suprafețele hard din America de Nord fiind suprafața sa favorită: „Cred că joc mai bine pe suprafaţa hard aici, în turneele US Open Series, deoarece terenurile sunt mai rapide şi am început să evoluez foarte bine pe această suprafaţă. Mă simt mai încrezătoare deoarece am avut bune rezultate anul trecut la toate turneele, aşa că abia aştept competiţia următoare şi sunt încrezătoare că pot câştiga câteva meciuri în plus. Trebuie doar să fiu atentă cu corpul meu, să mă odihnesc şi mă recuperez, apoi să muncesc din nou. Voi sta în SUA pentru a mă antrena. Voi încerca să mă şi relaxez un pic. Sunt obosită şi îmi trebuie mai multă energie să merg mai departe, la următorul turneu. Nu merg acasă, deoarece este foarte departe şi nu vreau să schimb fusul orar. Va fi o călătorie lungă pentru mine, dar va fi frumoasă, pentru că mă bucur mai mult de timpul meu liber acum în SUA. Am obţinut deja patru zile libere de la antrenorul meu. Darren mi-a spus că îmi pot lua chiar cinci, dar patru sunt O.K. Dorm în primele două, apoi merg la spa, la salonul de înfrumuseţare, la unghii, totul. Îmi place să petrec ore acolo. Apoi o să vizitez ceva în oraşul în care voi fi şi voi merge la cumpărături, deoarece mi-am promis că voi face cumpărături din premiul câștigat la dublu la Montreal”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare