Sport

Simona Halep, în Thailanda ÎMPREUNĂ CU… Meciurile sale vor fi transmise în direct în România!!!

 

Jucătoarea noastră de tenis, nr. 1 WTA, participă la turneul demonstrativ de la Hua Hin (Thailanda), acolo unde-și va petrece și Crăciunul, îmbinând plăcutul cu utilul.

Prin urmare, Simona Halep a plecat la Hua Hin însoțită de antrenorul australian Darren Cahill, de preparatorul fizic Teo Cercel și de mama ei, Tania (foto: Instagram), relatând cu privire la această competiție: „Este un demonstrativ drăguţ, nu am fost niciodată în Thailanda şi am decis să mergem la căldură. Sunt puţin tristă că plec de Crăciun, dar asta e meseria mea. Încerc să fiu relaxată şi să mă bucur cât mai mult de ceea ce fac”.

Deși este lider mondial, Halep a susținut că nu e tensionată, sperând să gestioneze lucrurile cât mai bine: „În tenis e greu să spui când o să ai o «explozie». Sper să fie o «explozie» anul viitor şi să fac un rezultat mai bun decât în 2017”.

Primul meci al Simonei Halep la World Tennis Thailand Championship, cu britanica Johanna Konta, va avea loc sâmbătă (începând cu ora 13.00 în România), acesta fiind transmis în direct de Digi Sport 2.

După Hua Hin, constănțeanca va păși în sezonul 2018, primele sale două turnee din circuitul WTA fiind cele de la Shenzen (China) și Melbourne (Australian Open – primul Grand Slam al anului).


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare