Sport

Simona Halep, în semifinale la Doha

 

Simona Halep s-a califcat în semifinalele turneului WTA de la Doha, după ce a dispus în sferturi de nemțoaica Julia Goerges, 7-6(1), 7-6(6), la capătul unui meci greu, care a durat puțin peste două ore.

Startul meciului nu a anunțat ceea ce avea se se întâmple. Halep a pornit lansat și s-a dus la 4-0, dominând autoritar confruntarea. Apoi, nemțoaica a reușit să echilibreze, a recuperat cele două break-uri și a dus setul în tie-break, unde reprezentanta noastră nu i-a dat nici o șansă, 7-1.

În manșa secundă, Simona a fost mai mereu în spate, fiind nevoită să alerge după advrersara ei. Goerges a făcut break-ul și s-a desprins la 3-1, iar românca a reușit să restabilească egalitatea în ultimul moment, când nemțoaica a servit pentru set la 5-4. Actul secund a mers și el în tie-break, unde Halep a revenit de la 2-5, a salvat două mingi de set ale rivalei și s-a impus cu 8-6.

În semifinale, Simona Halep se va duela cu Elina Svitolina.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare