Sport

Simona Halep, în optimi la Madrid

 

Simona Halep (3 WTA) s-a calificat astăzi în optimile turneului WTA de la Madrid. Reprezentanta noastră a dispus în turul secund de britanica Johanna Konta (41 WTA), 7-5, 6-1, după un meci care a durat exact 90 de minute.

„A fost un meci dificil pentru că britanica are multă încredere. În setul doi mi-am găsit ritmul și am știut cum să o joc. Sunt foarte fericită pentru victorie. Mă simt mult mai bine. Nu sunt la 100% cu sănătatea, dar mă simt mai bine. Încerc să fiu liniștită, pentru că mă simt bine pe teren și am un joc bun. Nu o cunosc pe Viktoria Kuzmova, pentru că nu am jucat cu ea. Voi urmări câteva imagini pentru a vedea cum joacă. Vreau doar să mă concentrez pe jocul meu”, a declarat Simona Halep după meci.

În faza următoare, Halep se va confrunta cu Viktoria Kuzmova (46 WTA), slovaca dispunând în optimi de Carla Suarez Navarro, 6-4, 7-6 (2).

Pe tabloul de dublu masculin, Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer au trecut în primul tur, 4-6, 7-6 (2), 12-10, de fraţii Bob şi Mike Bryan. În optimi, perechea româno-olandeză se va duela cu cuplul britanic Kyle Edmund/Neal Skupski.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare