Sport

Simona Halep, GÂNDURI pentru 2017!!!…

 

Jucătoarea noastră de tenis (nr. 4 WTA) se pregăteşte la Adelaide, în Australia, pentru startul sezonului 2017, care va avea loc, în ceea ce o priveşte, în China, la Shenzen (31 decembrie -7 ianuarie), turneu cu premii în valoare totală de 626.750 de dolari.

Pentru Our Sporting Life, Simona Halep a declarat: „Ma simt mai bine pregătită decât în anul trecut, aşa că sper să pot reuşi mai multe. Am şi mai multă încredere în posibilităţile mele”.

Simona Halep a recunoscut şi că această pregătire din pauza competiţională a fost cea mai dură de până acum: „Darren (Cahill – antrenorul, n.r.) a fost în România pentru câteva săptămâni şi ne-am antrenat intens (şi în Poiana Braşov, n.r.), apoi am venit aici”.

La rându-i, Darren Cahill, despre care Simona Halep a relatat că ar vrea să colaboreze cât mai mult timp, posibil până la finalul carierei sale, a subliniat pentru sursa citată că eleva sa a avut un an fast în 2016, cu trei turnee câştigate, „dar este loc şi de mai bine”.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button