Sport

Simona Halep face un anunț surpriză

 

Simona Halep a vorbit din nou, sâmbătă, despre situația staff-ului său, după ce Darren Cahill a decis să își dea demisia. Prezentă la centrul de tenis deținut de Ion Tiriac, sportiva noastră a afirmat că la primele turnee din 2019 va fi antrenată doar de preparatorul fizic Teo Cercel și de fizioterapeutul Andrei Cristofor. Simona a menționat că nu va avea un antrenor principal la primele turnee din 2019, din dorința de a vedea cum se descurcă pe cont propriu.
Nu voi avea antrenor în perioada următoare. Vreau să merg singură la turnee și să văd cum va fi. Mă simt bine, am jucat de două, trei ori, nu am avut dureri dar nu am jucat la un nivel maxim. Sper să fiu bine şi să nu mai am dureri“, a spus Simona Halep. O soluție pentru Simona a fost și australianca Rennae Stubbs, care a declarat, însă, că va continua și în 2019 alături de Karolina Pliskova. Primul turneu la care Simona este înscrisă în 2019 este cel de la Shenzhen, în prima săptămână a lunii ianuarie. Apoi, tot în luna ianuarie, în calendarul Simonei se află și Grand Slam-ul de la Australian Open.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button