Sport

Simona Halep e NR. 1 în tenisul mondial feminin!!! Joacă finala la Beijing!!!

  • halepbeijing.jpg
 

Simona Halep a învins-o astăzi pe Jelena Ostapenko, scor 6-2, 6-4, s-a calificat în finala turneului WTA de la Beijing, dotat cu premii în valoare totală de 6.381.679 de dolari, și s-a așezat, în premieră, în fotoliul de lider al tenisului mondial feminin, o performanță excepțională.

În ultimul act, Halep se va confrunta mâine cu învingătoarea disputei dintre Caroline Garcia și Petra Kvitova.

„Cuvintele nu pot descrie ce simt acum. Este uimitor că sunt numărul 1 mondial. Mulțumesc fanilor pentru sprijin. Am făcut meciuri extraordinare. Mulțumesc, China!”, a declarat Simona Halep la finalul întâlnirii cu Ostapenko.

Pentru că a urcat pe locul 1 WTA (începând de luni în mod oficial – este al 25-lea lider), detronând-o pe Garbine Muguruza, Simona Halep a primit din partea organizatorilor un uriaș aranjament floral (foto 1). De asemenea, pe tabelă au rulat diverse imagini emoționante din meciurile româncei susținute de-a lungul carierei sale profesioniste.

UPDATE 4. Constănțeanca, 6-4 în al doilea set.

UPDATE 3. Un nou break pentru Simona Halep, care are 5-4 și servește pentru a câștiga setul și meciul!

UPDATE 2. Halep – Ostapenko, 4-4 în setul doi.

UPDATE 1. Jelena Ostapenko a făcut rebreak, scor 3-3.

UPDATE. La 2-2 în setul secund, Simona Halep a reușit un break!

Simona Halep a început în forță semifinala turneului WTA de la Beijing, impunându-se cu 6-2 în primul set al meciului cu letona Jelena Ostapenko.

Spre deosebire de alte partide, jucătoarea noastră de tenis a arătat agresivitate pozitivă pe teren, a și riscat în multe momente în fața unei rivale de forță, care a încercat să țină pasul cu românca, însă n-a prea reușit.

Simona Halep și-a schimbat, iată, stilul cu antrenorul Andrei Pavel, văzându-se încrâncenare și o enormă dorință de victorie pe fața sa. Poziția de lider în tenisul mondial feminin este tot mai aproape.

Vom reveni cu amănunte.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button