Sport

Simona Halep, după succesul de la Montreal: „A fost brutal”

 

În conferința de presă de după finala de la Montreal, câștigată cu 7-6(6), 3-6, 6-4, cu Sloane Stephens, Simona Halep a comentat: „Nu-mi venea să cred că s-a terminat. Am depus un efort fantastic timp de o săptămână, mă simțeam extrem de obosită. Pot spune că spre finalul setului secund am lăsat un pic meciul din mână, mă simțeam obosită și mi-am dorit să conserv energie pentru decisiv. Iar în cel de-al treilea mi-am zis că trebuie să rămân calmă și să joc inteligent. Cred că la nivelul acesta ar trebui să existe o zi de pauză între meciuri. A fost brutal. Știu că a plouat, dar pe viitor e o idee bună să putem avea și pauză”.

Românca a fost întrebată care este aspectul din jocul său la care a evoluat cel mai mult și care a ajutat-o să câștige un trofeu de Mare Șlem.

„În toate departamentele am crescut, fizic sunt mai puternică. Nu fac nimic special. Sunt mai constantă, da, în fiecare zi lucrez în sala de forță, exerciții ușoare, dar mă țin de ele. Mă simt obosită în timpul meciurilor, dar am destul ritm și destulă putere în mușchi să rămân în partidă. Cred că serviciul e mai bun. Și cu forehand-ul, pot să fac mai multe lucruri. Cu reverul, normal, vreau să închid punctele. În finală am pus niște scurte, e o lovitură pe care nu prea o folosesc, dar a trebuit, pentru că eram obosită, și a fost O.K. Simt că sunt o jucătoare mai puternică în acest an, din toate punctele de vedere. Mental sunt O.K. M-am relaxat mai mult, mă bucur de tenis și de aceea poate câștig. Am avut o pauză lungă după Roland Garros. La Wimbledon nu-mi prea doream să fiu pe teren după un asemenea succes, am pierdut de la minge de meci și mi-a fost greu. Apoi am uitat totul, am lăsat racheta deoparte timp de trei săptămâni. Am revenit pe teren fresh și cu dorința de a juca din nou meciuri oficiale. Nu am câștigat 20 de turnee de Mare Șlem ca să-mi pierd motivația, am doar unul și dorința de a mai aduna și altele, dacă e posibil”, a punctat liderul WTA.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare