Sport

Simona Halep, după înfrângerea de la Cincinnati: „Este foarte greu să pierzi după ce ai avut minge de meci, însă asta este viața”

 

Simona Halep a pierdut finala turneului WTA de la Cincinnati, 6-2, 6-7(6), 2-6, în fața olandezei Kiki Bertens (detalii aici: Kiki Bertens, campioană la Cincinnati), după ce în tie-break-ul setului secund al avut minge de titlu.

„Este foarte greu să pierzi după ce ai avut minge de meci, însă asta este viața. Ăsta este tenisul uneori și trebuie să trec peste acest moment dificil. A fost o săptămâna grozavă, dar Bertens a jucat uimitor de dată asta. A fost consistentă și puternică. Eu am ratat mult în setul 3, însă am fost foarte obosită și nu am putut controla părțile emoționale și fizice. Cred că ea a fost puternică pe final și de aceea a câștigat meciul. Este a treia finală pierdută, îmi pare rău că am pierdut, iubesc acest turneu și mi-aș fi dorit să câștig! Mulțumesc tuturor celor care m-au sprijinit. Am fost foarte obosită în această săptămână, dar a fost plăcut să joc în fața acestor fani minunați. Bineînțeles, vreau s-o felicit pe Kiki, a jucat extraordinar și merită să câștige acest trofeu. Ssper să mă întorc la anul”, a declarat Simona Halep.

De partea cealaltă, Kiki Bertens a punctat după partidă: „Sper să fiu în stare să vorbesc. Sunt foarte emoționată și îmi găsesc cu greu cuvintele. Vreau să le mulțumesc tuturor pentru sprijin. Simona, ai avut un an incredibil și cred că ești un veritabil număr 1. Ești o jucătoare fenomenală. Sper să ne vedem cu bine și să mai avem astfel de meciuri”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare