Sport

Simona Halep, despre relaţia cu antrenorul Darren Cahill

 

Desemnată cea mai bună jucătoare română de tenis a anului, Simona Halep a vorbit despre cele mai frumoase momente din 2015, depsre obiectivele pentru anul următor, dar şi despre relaţia cu antrenorul Darren Cahill.

„Cea mai frumoasă amintire din 2015 este titlul de la Indian Wells. Este un turneu deosebit şi chiar m-am bucurat de acele două săptămâni. Pentru 2016 îmi propun să fiu sănătoasă, să câştig un titlu, poate un titlu important. Jocurile Olimpice sunt un obiectiv important pentru mine anul viitor. Mi-aș dori să joc și la dublu mixt alături de Horia Tecău sau de Florin Mergea. Vom vedea la momentul respectiv, dar aș vrea cu Tecău deoarece am mai jucat cu el și ne știm cât de cât. Sper să aducem o medalie, deoarece pentru asta mergem acolo. Nu va fi ușor, dar am încredere. Îmi doresc să progresez cât mai mult la tot ce lucrez deja cu antrenorul meu. Sper să fie la fel de bine ca şi anul acesta pentru că eu consider că a fost un an bun, terminând pe locul doi. Sunt fericită pentru felul în care îmi merge treaba. Antrenorul meu, Darren Cahill, este o persoană plăcută, mă înţeleg foarte bine cu el şi este un antrenor deosebit. Învăţ foarte multe lucruri de la el şi îmi dă încredere. Acesta este cel mai important lucru”, a punctat Halep.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button