Sport

Simona Halep, desemnată jucătoarea anului

  • halep1_20.jpg
 

Simona Halep, a fost desemnată astăzi de WTA cea mai bună jucătoare a anului 2018, pe care îl va încheia pe prima poziție a ierarhiei.

Românca le-a devansat pe Angelique Kerber, Petra Kvitova, Naomi Osaka şi Caroline Wozniacki. Halep a primit distincția astăzi, într-o ceremonie desfășurată la Singapore.

În 2018, Simona Halep și-a trecut în cont primul Grand Slam din carieră, Roland Garros. Ea a mai câștigat la Shenzhen și Montreal și a jucat în ultimul act la Australian Open, Roma și Cincinnati.

„Cu siguranță am avut un an extraordinar, cel mai bun din cariera mea. Vreau să le mulțumesc tuturor celor care m-au votat. Este un premiu minunat, foarte important și sunt foarte fericită că l-am câștigat. Înseamnă foarte mult pentru mine că m-am calificat de cinci ori aici, la Turneul Campioanelor. Am amintiri grozave de la Singapore, este un oras special pentru mine. Chiar dacă sunt tristă că nu pot juca în acest an, sunt foarte fericită că am fost din nou aici pe scenă”, a declarat Simona Halep.

Celelalte premii oferite de WTA au fost:

Cea mai bună pereche: Barbora Krejcikova și Katerina Siniakova

Cel mai bun progres: KiKi Bertens

Revenirea Anului: Serena Williams

Newcomer of the Year: Aryna Sabalenka.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button