Sport

Simona Halep, DECLARAȚII DEOSEBITE!!! Revine Darren Cahill?!…

 

La ora când pe Digi Sport FCSB se făcea de rușine în meciul cu Poli Iași, 1-2, din etapa a 6-a a Ligii 1, Simona Halep era, duminică seara, vedetă la TVR 1, în emisiunea „Garantat 100%”.

Înaintea ultimului Grand Slam al anului, US Open, programat în perioada 26 august – 8 septembrie, jucătoarea noastră de tenis, nr. 4 WTA, a relatat că are o colaborare normală cu staff-ul său tehnic, condus de Daniel Dobre, și că nu consideră că are o atitudine dictatorială.

„Daniel Dobre este trup şi suflet alături de mine şi de echipa mea. Se tot vorbeşte că nu îi dau credit, că nu i-am dat importanţă. Nu este doar de faţadă, este un om important. E total greşit că l-am făcut de râs sau l-am umilit. N-am făcut nimic personal niciodată şi nu o voi face. I-am respectat mereu pe oamenii de lângă mine. Nu am jignit niciodată, doar m-am descărcat, nu a fost frumos, dar mi-am cerut scuze după. Nu sunt dictatoare, sunt naturală şi spun ceea ce simt în momentul respectiv. În anumite momente am nevoie de o energie extra de la staff. Treaba este limpede între noi, am convenit ca în momentul în care am nevoie să le spun”, a destăinuit Simona Halep.

De asemenea, constănțeanca a adus în discuție subiectul Darren Cahill: „Nu ştiu dacă revine Darren. A rămas să vorbim după US Open. Eu îmi doresc foarte mult să revină cu noi în echipă, pentru că ne completează foarte bine. Dacă ar veni, aş putea fi capabilă să mai câştig Grand Slam-uri. Feeling-ul meu este că da, va reveni”.
 
Apoi, Simona Halep a dat câteva detalii despre viața personală: „Da, este adevărat, am un iubit. Nu este un lucru pe care să-l ascund, dar aș vrea să fie mai multă discreție pe această temă… Iubirea și tenisul se pot completa și cred că le poți avea pe amândouă, dar cred că viața persoanlă este cea mai importantă și de aici se înțelege răspunsul meu. Am un iubit și nu aș sacrifica familia pentru tenis”.
 
Foto: Simona Halep & Darren Cahill după ce constănțeanca a câștigat la Wimbledon


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare