Sport

Simona Halep, DECIZIE ŞOC!!! „E prima oară în carieră când fac asta”!!! FORFAIT la Turneul Campioanelor!!!

 

Simona Halep, liderul ierarhiei WTA, a anunţat astăzi că nu va participa la Turneul Campioanelor de la Singapore, care va începe în 21 octombrie. Prin urmare, locul său va fi luat de jucătoarea olandeză de tenis Kiki Bertens, numărul 10 mondial.

„A fost o decizie grea, însă e mai bine pentru sănătatea mea. Întotdeauna e dificil să te retragi de la un turneu mare; cred că e prima oară în carieră când fac asta. Așa că a fost o decizie dificil de luat, dar e mai bine pentru sănătatea mea”, a precizat Simona Halep conform WTA Insider, menţionând că antrenorul Darren Cahill a fost de acord cu hotărârea luată de sportivă.

„Spatele meu nu e în regulă. Nu m-am antrenat în ultimele 4 săptămâni și nu sunt pregătită să joc la un nivel înalt… Am nevoie de 3-4 săptămâni pentru a face exercițiile necesare și a lua pauza de care am nevoie, apoi ar trebui să fie bine. Așa că am suficient timp să mă pregătesc pentru sezonul următor”, a încheiat Halep.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare