Sport

Simona Halep debutează mâine la Roma. „Sunt bine, pozitivă, gata să încep un nou turneu”

 

După ce a câștigat la Madrid, Simona Halep va debuta mâine în turneul WTA de la Roma. Românca a avut liber în primul tur, în manșa secundă urmând să joace cu nemțoaica Laura Siegemund, în fața căreia a pierdut în semifinale la Stuttgart.

„Sunt încrezătoare, asta pentru că turneul de la Madrid mi-a dat multă încredere, am depășit și momentele grele. Sunt bine, pozitivă, gata să încep un nou turneu. Îmi place zgura și sper să câștig câteva meciuri. Primul an la Roma a fost special. Atunci am urcat, am venit din calificări, am prins multe meciuri și am și acum sentimentul de atunci, acela de încredere. La Madrid zboară mingea puțin mai mult. M-am antrenat o oră de dimineața, e diferit. E mult mai cald aici, terenul parcă e mai iute. O să văd cum o să fie la meci. Laura Siegemund este o jucătoare dificilă, m-a învins în trecut cu multe scurte. Am exersat alergarea spre fileu, sper ca mâine să fiu și mai bine”, a declarat Halep pentru Digi Sport.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button