Sport

Simona Halep, CE VACANȚĂ!!!…

  • halep1_22.jpg
  • halep2_7.jpg
 

Pe contul său de Instagram, jucătoarea de tenis Simona Halep a postat primele poze dintr-o vacanță exotică, binemeritată la finele unui sezon competițional încărcat și extenuant de asemenea.

„Se pune praful pe încă un an. Mulțumiri echipei mele, familiei, prietenilor și fanilor. A fost un an plin cu amintiri grozave ale unui vis devenit realitate la cel mai frumos turneu de tenis din lume, Wimbledon, și pentru faptul că am terminat în top 4 pentru al șaselea an la rând. Și acum, să primim anul 2020 cu un zâmbet uriaș pentru că D. (Darren Cahill – n.r.) s-a întors în echipa mea”, a scris Simona Halep pe rețeaua de socializare amintită.

Cum Ashleigh Barty a cucerit Turneul Campioanelor de la Shenzen, 6-4, 6-3 cu Elina Svitolina în finală, australianca a încheiat sezonul pe prima poziție WTA. În această ierarhie, Simona Halep se află pe 4, în timp ce canadianca de origine română Bianca Andreescu ocupă locul 5.

După ultima sa evoluție la Turneul Campioanelor, jucătoarea de tenis originară din Constanța a declarat: „Cad în bucăți. Am câte o durere peste tot. Dar e normal, am fost accidentată în Asia”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button