Sport

Simona Halep, cauzele DECLINULUI!!! Se întrevede „ruptura” de antrenorul Darren Cahill!!!

 

Eliminată încă din primul tur la Australian Open, jucătoarea noastră de tenis a dat vina pe o accidentare la genunchi pentru începutul nefast de an.

Persoane din anturajul Simonei Halep l-au arătat, însă, cu degetul pe antrenorul Darren Cahill pentru forma slabă a acesteia. Respectivele au susţinut, într-un material apărut în Libertatea, că tehnicianul australian nu ştie să lucreze cu fetele, el având rezultate la masculin, cu Andre Agassi şi Lleyton Hewitt. Cahill este prea moale cu Simona Halep, n-o ceartă, caută să n-o supere cu nimic, de-asta mobilizarea sportivei lasă de dorit.

Presa de la Antipozi a relatat că Darren Cahill este pe cale să încheie colaborarea cu Simona Halep, propunându-i-se să-l pregătească pe Nick Kyrgios, temperamentalul „copil minune” al Australiei.

În plus, aşa cum a subliniat tehnicianul Marius Vecerdea, Simona Halep are mare nevoie şi de serviciile unui „mental coach”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare