Sport

Simona Halep, campioană la Toronto

  • simonahalep_39.jpg
 

Simona Halep, 30 de ani, 15 WTA, a cucerit titlul de campioană la Toronto, aseară, după un meci-maraton cu brazilianca Beatriz Haddad Maia (26 ani, 24 WTA), scor 6-3, 2-6, 6-3! Românca va încasa un cec de 439.700 de dolari şi 900 de puncte, care o vor propulsa pe Halep, începând de luni, 15 august, pe locul 6 în ierarha WTA. Este al 24-lea titlu din carieră pentru jucătoarea din Constanța.

Simona și-a felicitat adversara pentru evoluție și i-a mulțumit antrenorului ei pentru că a ajutat-o să își regăsească iubirea pentru tenis.

„Vă mulțumesc tuturor! Este foarte dificil să încep de undeva pentru că sunt multe de spus. Azi a fost o mare bătălie. Mulțumesc, Beatriz, pentru lupta de pe teren, felicitări pentru jocul tău, mi-ai dat mult de muncă. Canada e un loc special pentru mine. Am câștigat de două ori la Montreal, dar niciodată aici. Am muncit enorm să câștig aici pentru toți românii care au venit aici mereu să mă susțină. A fost o atmosfera incredibilă creată de români, de canadieni și brazilieni. Patrick, îți mulțumesc pentru că ai crezut în mine chiar dacă nu am jucat foarte bine. Acum câteva luni nu mă gândeam că aș putea câștiga acest titlu, dar iată că s-a întâmplat. Sper că te-am făcut mândru, nu am jucat cum mi-am dorit, dar am luptat. De asemenea, mulțumesc Arnaud (n.r. Arnaud Restifo), mulțumesc Candice (n.r. Candice Gohier). Mulțumesc organizatorilor pentru toate eforturile lor, mulțumesc sponsorilor și copiilor de mingi pentru că mi-au purtat noroc. Am făcut o poză cu ei azi și cu siguranță a contat”, a spus Simona Halep la ceremonia de premiere.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button