Sport

Simona Halep, calcule pentru Singapore

 

Simona Halep este foarte aproape de o calificare matematică la Turneul Campioanelor. Constănțeanca mai are nevoie de doar 71 de puncte WTA pentru a primi biletul pentru turneul de la Singapore. Simona vrea să obțină aceste puncte în circuitul asiatic de toamnă, când va participa la toate cele trei turnee: Tokyo, Wuhan și Beijing. Primul dintre ele, cel de la Tokyo debutează pe 19 septembrie și se încheie pe 25 septembrie. Tenismena noastră este cotată cu șansa a treia la trofeu, după Garbine Muguruza (locul 3 WTA și Agnieszka Radwanska (locul 4 WTA.

La Wuhan (25 septembrie – 1 octombrie), pe lângă Simona şi-au anunţat prezenţa nume „grele”, printre care Angelique Kerber, Serena Williams sau Petra Kvitova. Şi la Beijing (1-9 octombrie) va participa toată „crema” tenisului feminin mondial, în frunte cu noul lider mondial, nemțoaica Angelique Kerber.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button