Sport

Simona Halep avansează în optimi

 

Simona Halep, cap de serie numărul 2 şi locul 3 WTA, s-a calificat, azi, în optimi de finală la Toronto (Canada), turneu de categorie Premier 5, după ce a învins-o, în turul doi, cu scorul de 6-3, 6-4, pe sârboaica Jelena Jankovici, poziţia 23 în ierarhia mondială. În optimile de finală, Simona Halep o va întâlni pe învingătoarea partidei dintre Angelique Kerber (Germania), favorită 13 şi locul 11 WTA, şi Monica Puig (Puerto Rico), jucătoare venită din calificări şi poziţia 96 în clasamentul mondial.

După victoria în fața Jelenei Jankovici, jucătoarea româncă a declarat:
Sunt extrem de fericită că am câştigat, deoarece mă aşteptam la un meci greu. Sunt fericită pentru că am jucat cel mai bun tenis al meu. Mulţumesc publicului că a fost alături de mine. Mulţumesc românilor că sunt alături de mine. Sunt fericită cu ce am realizat astăzi şi pot spune că a fost o zi bună. Mă simt confortabil să joc aici şi abia aştept meciul următor”


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button