Sport

Simona Halep, „atacată” după retragerea de la Bad Homburg

  • halep_284.jpg

Simona Halep (30 de ani, 19 WTA) trebuia să joace în semifinalele turneului de la Bad Homburg cu Bianca Andreescu, dar a anunțat că nu poate evolua în acest meci din cauza unor dureri la gât. Mihai Rusu, un fost tenismen din România plecat în Germania înainte de 1989, coleg de generație cu Ilie Năstase, lansează acuzații șoc despre retragerea sportivei de la Bad Homburg.

Am verificat trei surse și toate trei indică același diagnostic. Raportul medical arată că a avut dureri la musculatura gemenilor, nu la gât. Dar ea poate prezenta orice buletin medical medicului turneului, acest lucru este mai puțin important. Durerile pot fi cauzate de o intindere ușoară ori o contractură. Ea fuge mult, trăiește din picioare, a fugit până acum de i-au sărit capacele! Eu cred că a găsit un motiv bun, probabil că a simțit ceva probleme ușoare și a zis: Nu sunt 100% în plenitudinea forțelor și renunț! Pentru că oricum îi era frică de Bianca Andreescu“, a spus Mihai Rusu pentru Prosport.

Simona Halep urmează să joace la Wimbledon săptămâna viitoare, unde va evolua cu Karolina Muchova din Cehia, în primul tur.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare