Sport

Simona Halep, ANUNŢ ŞOC!!!

 

Jucătoarea noastră de tenis Simona Halep, nr. 2 WTA, a anunţat, astăzi, că nu participă la turneul de la Stuttgart, din această săptămână. Ea ar fi urmat să evolueze direct în turul secund.

Motivul? Acuză dureri la şold în urma căzăturii suferite în meciul cu Caroline Garcia de la Rouen, unde România a jucat în semifinalele Fed Cup.

Într-o conferinţă de presă, Simona Halep a declarat printre altele: „Am simțit ceva în momentul în care am alunecat în disputa cu Caroline Garcia. Sunt și obosită mental. Am, acum, o pauză de două săptămâni pentru odihnă, voi merge acasă pentru a mă relaxa. Trebuie să-mi recuperez șoldul pentru perioada de zgură, unde meciurile sunt foarte fizice. Sunt sigură că mă voi recupera… În Fed Cup, nivelul meu a fost mai bun decât mă așteptam. Iubesc să joc pe zgură. Vom vedea cum vor evolua lucrurile după ce voi reveni”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare