Sport

Simona Halep a primit wildcard pentru încă un turneu

Simona Halep a primit wildcard pentru încă un turneu

Simona Halep revine în forță la turneele de tenis chiar dacă momentan sunt competiții mai mici, și a primit un wildcard pe tabloul principal al turneului WTA 125k de la Oeiras, Portugalia. Simona Halep a jucat la Miami primul turneu după suspendarea de dopaj, iar acum îl va bifa pe al doilea, care este însă primul turneu cu noul antrenor.
Marca anunță că Simona Halep a acceptat un wildcard pentru turneul pe zgură din Portugalia, programat în săptămâna 15-21 aprilie, în același timp cu întrecerea WTA 500 de la Stuttgart, acolo unde a fost refuzată.
Simona Halep nu poate participa la un turneu WTA 500 decât cu invitație având în vedere că ocupă un loc foarte slab, 1144 WTA. Jurnaliștii de la Marca cred că Halep a fost de acord cu această participare pentru că își dorește foarte tare să intre în formă pentru a putea evolua la turneul de la Madrid, programat în perioada 23 aprilie – 5 mai.
La Oeiras, Halep va merge cu noul ei antrenor Carlos Martinez, care a primit de la jucătoare un Porsche Carrera de 90.000 de euro drept cadou.

Carlos Martinez este cel care coordonează acum toată activitatea tehnică a Simonei după ce aceasta a decis să renunțe la colaborarea cu Patrick Mouratoglu.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
23 zile în urmă

[…] Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.  » Citește toată știrea aici… […]

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare