Sport

Simona Halep a anunțat următorul turneu WTA la care va juca

Simona Halep a anunțat următorul turneu WTA la care va juca
Prezentă la conferința turneului Țiriac Foundation Trophy (8-15 septembrie, București), Halep a fost întrebată și despre planurile ei de viitor. Potrivit golazo.ro, constănțeanca a explicat că ia în calcul să mai joace în acest an, însă momentul revenirii pe teren e încă departe.

E greu să spun acum pentru că încă sunt în recuperare cu genunchiul, plănuiesc ca la final de octombrie să merg să joc un turneu în Hong Kong. Mi-aș dori tare mult, pentru că mi-e dor, simt lipsa competiției și sper să fiu sănătoasă și aptă să joc. Ăsta e planul acum“, a spus Halep.

Turneul la care Simona a făcut referire e Hong Kong Tenis Open. Și va avea loc pe hard, între 28 octombrie – 3 noiembrie. E o întrecere de categoria WTA 250 de care ne despart 50 de zile, începând de astăzi.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
8 zile în urmă

[…] Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.  » Citește toată știrea aici… […]

Barbu Gh.
8 zile în urmă

Așa nu ne interesează…

Back to top button