Sport

SIMILITUDINI. La „U” Cluj, ca la FC Brașov!!! În pericol de dispariție…

 

Clubului de fotbal Universitatea Cluj i-a trecut glonțul pe la ureche.

Tribunalul Botoșani a amânat declararea falimentului grupării „șepcilor roșii” până pe 14 aprilie. Motivul pentru care judecătorul sindic a luat această decizie este, așa cum a relatat stiridesport.ro, faptul că pare să fi fost convins că un investitor va băga în trei tranșe 600.000 de euro printr-o firmă din… Hong Kong.

Sursa citată a menționat că respectivul ar fi spaniolul Andres Hernandez, proprietarul BCK Oil West, societate cu sedii la Bistrița, în Rusia și Hong Kong.

Pe de altă parte, fanii „șepcilor roșii”, circa 6.000, au protestat ieri în Cluj (foto) față de situația dramatică în care se află echipa favorită.

La FC Brașov, mulți dintre suporteri nu prea cred că Nilor Group va prelua gruparea aflată în insolvență (cu promisiunea că până în vară va investi 500.000 de euro în formația „galben-neagră”), primind cu zâmbetul pe buze informația potrivit căreia CEO-ul companiei cu sediul la Londra declarase prin presa din Italia că în doi ani vrea să-i ducă pe „stegari” în Liga Campionilor.

Până una-alta, pe 6 aprilie este termen la Tribunalul Brașov pentru declararea falimentului SC FC Brașov SA, iar până în prezent, în afara vorbăriei, nu s-a făcut absolut nimic pentru a îndupleca ANAF-ul să accepte un nou plan de reorganizare financiară.

CITEȘTE ȘI: VOCEA FANILOR. FC Brașov, între Liga Campionilor și… faliment!!!

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare