Sport

Și SR BRAȘOV e ÎN BARAJ! / Corona a terminat seria de Liga 3 pe primul loc

 

SR Brașov a ocupat locul secund în Seria a 5-a a Ligii 3 la fotbal, după Corona, intrând, de asemenea, în barajul de promovare pentru eșalonul secund. 

Echipa antrenată de Liviu Nicolae a remizat, 1-1, în deplasarea de la Sepsi II Sf. Gheorghe, dar KSE Tg. Secuiesc i-a dat o mână de ajutor, impunându-se cu 4-1 la Blejoi.

„Ştiam că vom întâlni o echipă bună a seriei. Am fost puţin temători, probabil pentru a nu eşua. Le-am transmis băieţilor toată săptămâna că nu trebuie să ne fie frică de eşec. Au fost şi momente bune, dar aceste aspecte nu mai contează foarte mult acum. Le mulţumesc tuturor celor care au fost alături de noi şi în momentele bune şi în cele rele. Am arătat că ne facem bine treaba, chiar dacă alţii au grijă să încerce să denigreze aceste lucruri bune facute de noi. Vom continua să îi facem să vorbească. Am trecut prin momente grele. Ne bucurăm acum, vor fi câteva zile libere pentru băieţi. Vom aborda barajul de promovare cu încredere şi cu un nou scop precis, acela de a merge mai sus”, a declarat antrenorul „stegarilor”, Liviu Nicolae. 

Tot astăzi, Corona Braşov, echipa care a încheiat seria pe primul loc, a dispus de Kids Tâmpa cu 6-1.

SR Brașov va juca în turul semifinalelor de baraj cu Vedița Colonești, iar Corona, cu Filiași, ambele dispute urmând a avea loc sâmbăta viitoare în orașul de la poalele Tâmpei.

Olimpic Cetate Râşnov a câştigat cu CSO Plopeni, 4-2, şi a scăpat de emoţiile retrogradării. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button