Sport

Și Slatina o ia înaintea Brașovului!

 

Municipalitatea brașoveană „doar” a luat în calcul modernizarea Stadionului „Tineretului”, a cărei situație este încă incertă, din cauza balastului numit „falimentul FC Brașov” combinat cu sufocanta și letargica birocrație mioritică.

La Slatina, unde Darius Vâlcov – „eminența cenușie” pe teme economice din cadrul Guvernului Dăncilă – a fost primar în două mandate, s-a stabilit, deja, construcția unui nou stadion, care va costa 90 de milioane de lei, bani publici girați de Compania Națională de Investiții. Potrivit Gazetei Sporturilor, arena va avea 10.000 de locuri și va găzdui meciurile de pe teren propriu ale echipei CSM Slatina, actualmente în Liga 4. Probabil, lângă vestiare va fi amplasată și o pinacotecă…

Tot pe filiera PSD-istă a Ministerului Dezvoltării a fost ridicat și stadionul de la Turnu Măgurele, acolo unde formația controlată de fiul lui Liviu Dragnea, Voința Turris, este aproape de a promova în eșalonul secund al fotbalului românesc, profitând din plin de criza financiară ce bântuie ACS „SR”-ul și de prostiile manageriale ale lui Adrian Mititelu, altfel mânat de bune intenții, la FC „U” Craiova.

Prin grija aceleiași Companii Naționale de Investiții, într-un puternic parfum electoral de trandafiri, s-au construit și stadioanele de la Craiova și Tg. Jiu, în timp ce Brașovul a fost amăgit într-o ciorbă reîncălzită a promisiunilor de tot felul.

Mai țineți minte când social-democrații brașoveni anunțau cu emfază apariția unui nou „Municipal” pe vremea când Corona lumina, jenant, în roșu aprins singurul sezon în care a jucat în Liga 1?


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare