Sport

Și la FC BRAȘOV se ia în calcul RETRAGEREA din campionat!!!

 

Meciul de mâine al „stegarilor” cu echipa din Mioveni ar putea fi ultimul al lor în actuala ediție a Ligii 2.

Conturile FC Brașov sunt goale, costurile pentru organizarea partidei cu formația argeșeană, de circa 12.000 de lei, urmând a fi suportate, iarăși, de administratorul special Vasile Dochița, care recunoaște, totuși, că acest lucru nu poate merge la nesfârșit.

„În afară de disputa cu Mioveni, mai avem două jocuri de susținut în acest sezon pe teren propriu, cu Clinceni și Luceafărul Oradea. Vom face o adresă la FRF, prin care vom solicita fie să evoluăm numai în deplasare până la finele Ligii 2, fie să fim scutiți de baremurile pentru arbitri și observator, fie ca Steaua să fie obligată să ne dea rapid banii datorați în cazul Chipciu. Dacă nu se va rezolva nimic, vom fi nevoiți să ne retragem din campionat, deși mi-e rușine de acești suporteri «stegari» minunați”, ne-a relatat Vasile Dochița, îngândurat și preocupat de această situație extremă.

Altfel, încă un jucător a părăsit lotul „galben-negrilor”, este vorba de portarul Bogdan Căucă, el reziliindu-și contractul cu FC Brașov.

CITEȘTE ȘI: „Marea performanță începe aici”. Încă o echipă din Liga 2 ar putea să dispară

DOLIU în familia Țălnar!!!

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare