Sport

Și fostul stelist Iulian Miu aleargă la Maratonul Internațional Brașov!

 

Maratonul Internațional Brașov, susținut de Telekom, va aduna duminica aceasta câteva mii de alergători, printre aceștia urmând să ia startul și fostul fotbalist stelist și internațional român Iulian Miu.

Fundașul care în urmă cu douăzeci de ani îi marca pe Claudio Lopez, Diego Simeone, Stephan Chapuisat, Dwight York sau Savo Milosevic în meciurile Stelei în Europa cu Valencia, Atletico Madrid, Borussia Dortmund sau Aston Villa, va alerga acum proba de semimaraton de la Brașov.

Expertul Dolce Sport, televiziunea de sport a Telekom, a rămas un adept al mișcării și al unui stil de viață sănătos, fiind un participant foarte activ la toate evenimentele sportive organizate sau susținute de televiziunea la care lucrează.

Duminică, el va alerga la Brașov pentru o cauză nobilă, strângând fonduri pentru o intervenție chirurgicală ce poate ajuta un tânăr să-și folosească din nou piciorul distrus în urma unui accident auto.

Articole asemănătoare

Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button