Sport

Sharapova A REVENIT pe terenurile de tenis!!!

 

După ce suspendarea în urma faptului că s-a dopat cu meldonium i-a fost redusă, la TAS, de la doi ani, la 15 luni, rusoaica Maria Sharapova și-a făcut revenirea pe terenurile de tenis luni, în cadrul unui turneu demonstrativ jucat în Las Vegas – Nevada.

Sharapova a fost una dintre vedetele evenimentului World Team Tennis Smash Hits, organizat în aer liber în fața unuia dintre celebrele hoteluri-cazino, fiind destinat strângerii de fonduri pentru Fundația „Elton John” care luptă pentru combaterea SIDA.

Fosta lideră WTA a jucat un meci de dublu în care a făcut pereche cu tânăra americană Taylor Johnson. Ele au fost învinse de duo-ul Martina Navratilova – Liezel Huber cu scorul de 5-2.

Apoi, Sharapova a susținut un meci de dublu mixt. Coechipier i-a fost John McEnroe, adversari fiindu-le Navratilova și Andy Roddick. De data aceasta, rusoaica a fost în tabăra învingătoare, scor 5-3.

Maria Sharapova va reveni în circuitul WTA în data de 26 aprilie 2017, când îi va expira suspendarea.

Foto: AP


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button