Sport

Sfaturi pentru „AGĂȚAT” rusoaice la Cupa Mondială!!!

 

Fanii argentinieni sunt pregătiți cu tot ce trebuie pentru Cupa Mondială de fotbal din Rusia, care începe în mai puțin de o lună.

Pentru ei, dar nu numai, a fost realizat un ghid sub tutela federației de la Buenos Aires, care are un capitol numit „Ce să faci să ai o şansă cu o rusoaică”.

Astfel, acolo este inserat: „Fetele din Rusia, ca oricare altele, acordă o atenție deosebită dacă ești curat, miroși bine și ești frumos îmbrăcat; prima impresie este foarte importantă pentru ele, aşa că atenție la imaginea ta”.

De asemenea, s-a scris: „Fetelor din Rusia nu le place să fie văzute ca obiecte. Mulți bărbați, pentru că rusoaicele sunt frumoase, doresc doar să le ia în pat. Poate și ele vor asta, dar doresc să se simtă importante și unice. Aşa că trataţi femeia care este în fața voastră ca pe o persoană de valoare, cu propriile idei și dorințe”.

Apoi, e foarte important, așa cum a prezentat AFP pasaje din ghid: „Nu puneţi întrebări stupide despre sex; pentru ruși, sexul este ceva privat și subiectul nu este discutat în public”.

Nu în ultimul rând, s-a relatat: „În mod normal, femeile ruse acordă atenție unor lucruri importante, dar, bineînțeles, veți găsi și fete materialiste. Nu vă faceți griji, sunt multe femei frumoase în Rusia și nu toate sunt bune pentru voi, aşa că fiți selectivi!”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button