Sport

Sf. Gheorghe – SECRETUL SUCCESULUI!!! Probleme cu stadionul…

 

Sepsi Sf. Gheorghe a reușit o promovare istorică în Liga 1, finanțatorul Dioszegi Laszlo destăinuind secretul acestei mari performanțe: „Înaintea oricărui meci de fotbal, toți jucătorii au stat în cerc, timp de două minute. Știți ce făceau? Jucătorii români spuneau «Tatăl nostru» în românește, cei maghiari, în ungurește și toți ziceau rugăciunea de la un capăt la altul. Asta înseamnă că suntem împreună toți și că este o dăruire totală… Eu cred în basme, unde, întotdeauna, nu răul, ci binele triumfă”, a declarat Dioszegi pentru „Observatorul de Covasna”.

Altfel, primarul Antal Arpad a relatat în mass-media covăsneană că este încântat că un oraș mic, cum e Sf. Gheorghe, are o echipă de fotbal promovată în Liga 1 și una campioană la baschet feminin, sportul fiind, iată, la mare preț.

Deocamdată, nu se știe unde va evolua Sepsi în meciurile de pe teren propriu din Liga 1, fiind vehiculat Stadionul „Tineretului” din Brașov. Există și varianta Sf. Gheorghe, dacă arena va trece din proprietatea MTS în cea a Primăriei și se vor aproba finanțele destinate modernizării. Procedurile sunt în curs…

Foto: covasnamedia.ro

CITEȘTE ȘI: BRAȘOV. Stadionul „Tineretului” revine în Liga 1


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare