Sport

Sf. Gheorghe, la un pas de o PROMOVARE istorică!!!

 

Cine ar fi crezut la începutul sezonului că nou-promovata Sepsi Sf. Gheorghe are mari șanse să acceadă în Liga 1 la fotbal, după ce în prima etapă pierdea pe teren propriu meciul cu FC Brașov, o grupare măcinată, ulterior, de mari probleme financiare?!…

Ei bine, echipa antrenată de Valentin Suciu întrezărește, deja, primul eșalon, de pe poziția secundă a Ligii 2, după ce ieri UTA Bătrâna Doamnă Arad s-a împiedicat pe teren propriu de CS Balotești, pierzând cu 1-2 disputa contând pentru etapa a 36-a.

Astfel, cu două etape rămase de jucat, UTA ocupă locul 3, la două puncte în spatele lui Sepsi. În penultima rundă, formația din Arad stă, fără succes la masa verde, iar Sf. Gheorghe își va mări avansul la 5 puncte, dacă va învinge în confruntarea cu codașa Metalul Reșița.

Singura posibilitate ca UTA să o însoțească pe lidera Juventus București în Liga 1, exceptând barajul, este să se impună în partida din ultima etapă, iar Sepsi Sf. Gheorghe să piardă atât meciul cu Reșița, cât și cel cu Dacia Mioveni, de pe propriul teren, din ultima etapă.

Așadar, foarte probabil, Hadnagy & Co. vor activa în Liga 1 în sezonul viitor, meciurile de „acasă” urmând a le susține la Brașov, pe Stadionul „Tineretului”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button