Sport

Sergio Ramos ar fi fost depistat pozitiv

 

Sergio Ramos e implicat într-un scandal monstru, fiind acuzat că a fost depistat pozitiv în două rânduri. În 2017, cu o înainte de finală Ligii Campionilor dintre Real Madrid și Juventus, câștigată cu 4-1 de spanioli, căpitanul „albilor” a fost depistat pozitiv cu un medicament interzis, dexametazona, informează publicația germană Der Spiegel. Fundașul iberic a scapăt însă de o sancțiune după ce doctorul lui Real Madrid a spus că i-a făcut acestuia injecții cu această substanță în genunchi și în umăr, fiind considerată astfel o decizie medicală. Dexametazona se află pe lista medicamentelor interzise, dar e acceptată atunci când e administrată de un doctor.
Apoi, în primăvara acestui an, Sergio Ramos nu s-a prezentat la un test antidoping. Real Madrid a fost avertizată de Agenția Spaniolă Anti-Doping, care a dezvăluit apoi, pentru sursa citată, că „procesul nu a furnizat nici un indiciu că vreo regulă anti-doping ar fi fost încălcată”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare