Sport

Serena Williams s-a retras din tenis cu lacrimi în ochi

  • serena_72.jpg
 

Serena Williams a fost învinsă de Ajla Tomljanovic în turul trei de la US Open, la capătul unei partide care a marcat retragerea americancei din tenisul profesionist. Pe un Arthur Ashe plin până la refuz, Serena a cedat meciul cu Tomljanovic, sportiva care reprezintă Australia având câștig de cauză în trei seturi, scor 7-5, 6-7(4), 6-1. Partida a durat trei ore și 5 minute.

Le mulţumesc tuturor celor care sunt aici, care au fost alături de mine atât de mulţi ani, decenii. Totul a început cu părinţii mei. Ei merită totul. Le sunt recunoscătoare. Acestea sunt lacrimi de fericire. Şi eu nu aş fi Serena dacă nu era Venus. Mulţumesc, Venus. Ea este motivul pentru care Serena Williams există. A fost frumos. A fost cea mai tare călătorie din viaţa mea” – a declarat Serena Williams, cu lacrimi în ochi.

Serena, în vârstă de 40 de ani (va împlini 41 pe 26 septembrie), părăsește tenisul cu o zestre impresionantă de 23 de titluri de Grand Slam. A fost în total preț de 319 săptămâni pe prima poziție a ierarhiei WTA (în intervalul 2002-2017), iar în carieră a adunat 73 de titluri. Serena Williams şi-a încheiat cariera cu 858 de victorii și 156 de înfrângeri. Doar din premiile din tenis a adunat peste 94 de milioane de dolari.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] nou turneu în tenisul mondial. Sezonul 2023 de tenis va începe cu o nouă competiţie mixtă, United Cup. Aceasta va fi organizată în Australia în […]

Back to top button