Sport

Serena Williams – MĂRTURISIRI CUTREMURĂTOARE!!!

 

Serena Williams a născut o fetiță în luna septembrie. Acum, celebra jucătoare de tenis, în vârstă de 36 de ani, a fost protagonista unui interviu apărut în revista americană Vogue.

Serena Williams a destăinuit că a suferit o cezariană de urgență după ce bebelușului i-a scăzut drastic ritmul cardiac în timpul travaliului. Apoi, a relatat că a doua zi după naștere s-a simțit extrem de rău. Medicii i-au găsit mai multe cheaguri de sânge, de mici dimensiuni, în plămâni. Puțin mai târziu, cicatricea de la cezariană s-a deschis și a sângerat abundent. Astfel, a fost nevoită să ia anticoagulante, rămânând la pat 6 săptămâni.

Astăzi, Serena Williams se simte bine și, chiar dacă nu participă la Australian Open 2018, vizează un record absolut: să câștige 25 de turnee de Grand Slam. În prezent, are 23 de victorii, în fața sa aflându-se Margaret Court, cu 24.

„Am o fiică și asta mă ajută enorm. Când sunt anxioasă, pierd meciuri, dar am impresia că frica a dispărut de când s-a născut Alexis Olympia. N-am nevoie de bani, de titluri, de prestigiu. Le vreau, dar nu mai am nevoie. Este un sentiment diferit în ceea ce mă privește”, a spus Serena Williams, care este conștientă că „vede linia de sosire” (retragerea din activitatea competițională). Însă, și-a prevenit adversarele: „Când cineva observă finișul, accelerează, nu merge agale”.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare