Sport

Sepsi Sf. Gheorghe, la BRAȘOV sau plătește peste 32.000 de euro?!…

 

Echipa de fotbal Sepsi Sf. Gheorghe, care a eliminat în faza anterioară a Cupei României gruparea FC Brașov, are nevoie de 32.000 de euro, plus TVA, pentru a putea evolua pe teren propriu în meciul din 16-imile competiției amintite, pe 25 octombrie, de la ora 20.45, cu CS „U” Craiova.

Suma este necesară pentru închirierea unei instalații mobile de nocturnă.

„În această situaţie, avem două posibilităţi: ori vin lângă noi sponsori şi strângem banii pentru închirierea nocturnei, ori jucăm la Braşov. Am luat legătura cu o firmă din Italia care ne aduce o instalaţie de nocturnă mobilă pentru 32.000 de euro fără TVA. E o sumă foarte mare, pe care noi nu ne permitem să o plătim singuri, dar eu cred că publicul din Sfântu Gheorghe merită să jucăm acest meci acasă şi nu la Braşov”, a declarat Laszlo Diszegi, președintele clubului covăsnean, pentru covasnamedia.ro.

La rândul său, Vasile Dochița, administratorul special al FC Brașov, ne-a relatat că în proporție de peste 90% disputa Sepsi Sf. Gheorghe – CS „U” Craiova se va juca pe Stadionul „Tineretului” din Brașov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare