Sport

Sepsi Sf. Gheorghe, ACUZATĂ de aranjamente pentru… PARIURI!!!

 

Meciul dintre Sepsi Sf. Gheorghe și ASU Poli Timișoara disputat în Liga 2 la fotbal, încheiat cu scorul de 2-1 pentru echipa covăsneană după ce bănățenii au condus la pauză cu 1-0, a generat multe suspiciuni privind un aranjament la pariuri.

Astfel, italianul Francesco Baranca, președintele Federbet – o agenție internațională de monitorizare a pariurilor, a declarat pentru gsp.ro: „Modul de pariere a fost foarte inteligent. S-a pariat în modulul live, nu înainte de meci. Inițial, se părea că jocul se duce spre o victorie la scor a gazdelor, apoi la un moment dat cineva a început să parieze insistent pe faptul că oaspeții vor conduce la pauză”.

Conducătorul lui Sepsi, Laszlo Dioszegi, a exclus, „100%”, un aranjament pentru pariuri, susținând: „E ceva de neimaginat, noi vrem să mergem în prima ligă… La pauză, eu am fost foarte supărat și le-am zis băieților că, dacă merg lucrurile așa, nu va fi foarte bine. S-au mobilizat și s-a văzut asta în a doua repriză”.

La rându-i, Sebastian Novakovic, președintele grupării din Timișoara, a declarat pe acest subiect: „Au fost și la noi destule discuții după meci. Pe forumul suporterilor s-a vorbit că ar fi fost aranjat, dar de la fața locului nu a părut așa… Știm ce discuții am avut cu jucătorii, pe care i-am avertizat din start în privința pariurilor. În regulamentul de ordine interioară, se merge până la acționarea în judecată a fotbalistului care e prins. E clar că se poate paria prin interpuși. Situația noastră din clasament a dat naștere în ultimul timp la tot felul de speculații”.

După 27 de etape disputate în Liga 2, Juventus București este lideră, cu 66 de puncte. Sepsi Sf. Gheorghe ocupă locul doi în clasament, având 54 de puncte. Podiumul este completat cu UTA Bătrâna Doamnă – 53 p. FC Brașov este a 4-a în ierarhie, cu 52 p. Primele două grupări la finalul sezonului vor promova direct în Liga 1, ocupanta poziției a treia urmând a susține un baraj cu formația clasată pe locul 12 în primul eșalon.

Foto: Facebook Sepsi OSK Sf. Gheorghe


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare