Sport

Sepsi – DOUĂ ECHIPE într-un meci!!!

 

Sepsi Sf. Gheorghe a disputat ieri un nou meci amical în cadrul stagiului din Antalya, în compania echipei FC Kaysar din Kazahstan.

Rivalii covăsnenilor s-au impus cu 2-1, golul echipei antrenate de Eugen Neagoe fiind înscris de Gorrin, în minutul 29.

Contra lui FC Kaysar, „principalul” Neagoe a folosit două echipe, câte una pe repriză.

Astfel, în prima parte au evoluat: Fejer – Burlacu, Ursu, Dima, Dumbravă – Chirită, Gorrin, Petrovikj, P. Petre – Hadnagy, Kuku.

În partea secundă au fost trimiși pe teren: Niczuly – Dalmau, Obsivac, Viera, Sato – Fülöp, Ghinga – Hamed, Babei (min. 60 Oliveira), Simonovski (min. 68 Veress), Kuku.

Pe contul de Facebook al Sepsi OSK a fost postată și o declarație a lui Eugen Neagoe: „Pregătirea decurge bine, nu avem probleme medicale. Chiar dacă nu toţi jucătorii sunt la acelaşi nivel fizic, am speranțe mari că până la începerea campionatului vor fi O.K. și din acest punct de vedere… În fiecare zi stau de vorbă cu noii veniți și sunt mulțumit, pentru că sunt receptivi, sunt băieți inteligenți, unii dintre ei cu experiență mare. Au venit jucători valoroși, sunt convins că avem o echipă mai puternică decât am avut-o în decembrie”.

Obiectivul lui Sepsi pentru acest sezon este menținerea în Liga 1.

Foto: Facebook Sepsi OSK


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button