Sport

Sepsi a jucat primul amical al anului în Antalya

Sepsi a jucat primul amical al anului în Antalya.

Formația din Sf. Gheorghe a întâlnit-o astăzi pe 1.FC Magdeburg într-un meci de pregătire disputat în cadrul stagiului din Turcia.

Sepsi a jucat primul amical al anului în Antalya. Covăsnenii s-au impus cu scorul de 2-1 după un joc derulat pe durata a 4 reprize a câte 30 de minute. Golurile au fost marcate de Cosmin Matei (min. 15), Gabriel Debeljuh (min. 62), respectiv Florin Ştefan (min. 50 – autogol).

Antrenorul Bernd Storck a început cu următorul „11”: Niczuly – Fl. Ștefan, Ciobotariu, Kecskés, Varga, N. Păun, Kallaku, Oteliță, C. Matei, Ștefănescu, Safranko. Pe parcurs au intrat și ceilalți jucători disponibili.

1.FC Magdeburg ocupă locul 13 în 2.Bundesliga, cu 20 de puncte obținute în 17 etape. Lider este Kiel (35 p).

Altfel, Sepsi Sf. Gheorghe a anunțat cedarea fundașului Krisztian Dobozi (19 ani) la Kazincbarcika, în liga secundă din Ungaria, până în 30 iunie 2024.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
5 luni în urmă

[…] Altfel, mâine, Sepsi susține ultimul meci amical din cadrul stagiului efectuat în Antalya, cu formația maghiară Ujpest. În primul test, cei din Sf. Gheorghe au învins-o pe Magdeburg, din 2.Bundesliga, cu 2-1 – Detalii, AICI. […]

Back to top button