Sport

Sepsi a condus cu Austria Viena / Ce a spus antrenorul Bernd Storck

Sepsi a condus cu Austria Viena în ultimul amical disputat în cadrul stagiului din Austria. Nou-sositul olandez Breij a deschis scorul în minutul 6. Adversarii au întors rezultatul până la pauză, 2-1, pentru ca în final Austria Viena să se impună cu 3-1.

Sepsi a început partida de verificare cu următorul 11: Niczuly – Ștefan, Ciobotariu, Ninaj, Oroian, Alimi, Varga K., Matei, Kallaku, Coman, Breij. Au mai intrat pe teren: Moldovan – Mino, Hajdin, Neskovic, Drăghiceanu, Rența, Popşa.

Sepsi a condus cu Austria Viena

Sepsi | MyTex.ro
Sepsi a condus cu Austria Viena / Ce a spus antrenorul Bernd Storck 10

După partidă, Bernd Storck, antrenorul grupării covăsnene, a declarat: „Am întâlnit un adversar de top. A fost foarte dur pentru noi. Am condus, dar nu am putut ține de rezultat. Fiind final de cantonament, jucătorii nu au fost proaspeți. Avem multe de învățat din acest meci și sunt convins că săptămâna viitoare, în disputa cu Iașiul din debutul Superligii, băieții vor arăta foarte bine”.

Și șeful Laszlo Dioszegi a asistat la acest test din Austria, ca și la cel de acum câteva zile, cu Ferencvaros Budapesta.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button