Sport

SENZAȚII TARI. O fostă gimnastă din România a ajuns să lupte în… lenjerie intimă!!!

 

Andreea Vlădoi este una din ultimele achiziții ale Lingerie Fighting Championships Inc. (LFC), extrem de cunoscut în SUA.

Shaun Donnelly, șeful LFC, a anunțat că s-a înțeles cu fosta gimnastă de ritmică, participantă la Jocurile Olimpice de la Sydney – 2000, pentru mai multe fight-uri – va debuta în februarie 2016 într-o gală la San Francisco, relatând că „vrem să atragem cele mai valoroase sportive, deși spectatorii apreciază, în primul rând, frumusețea în lenjerie”.

Pe YouTube, Andreea Vlădoi – care practică cu succes karate, judo, ju-jitsu și wushu – s-a declarat încântată de această nouă experiență profesională, subliniind că fetele seamănă mai mult cu cele de la un „entertaining show”. Ea a ajuns în noiembrie anul trecut în America, participând la o competiție Muscle Mania, unde a „prins” un top 5 la categoria „bikini class”.

Pentru sportnews.ro, Andreea Vlădoi a afirmat că își câștigă existența și onorând invitațiile la diverse lupte private: „Clienții îmi scriu ce vor. De exemplu, «Sunt cutare, am atâția ani, înălțimea X, greutatea Y și vreau să ne batem de să-mi scoți dinții»! Normal, n-o să-i scot dinții omului, dar te asigur că simte loviturile, nu glumă. Prețul este de 300 de dolari ora”.

Reprezentanta noastră filmează și pentru un site care transmite confruntări între bărbați și femei mai mult, mai puțin sau deloc îmbrăcați: „Nu se face sex. Pare așa, pentru că femeile sunt cam dezgolite. Unele filmează topless sau nud. Nu și eu”.

Pentru sursa citată, Andreea Vlădoi a mărturisit că a primit și… propuneri indecente, de la clienți care au vrut, pe lângă bătaie, și sex: „Unul mi-a oferit 15.000 de dolari, dar l-am refuzat”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare