Sport

SEMNALE. Revine Cahill ca antrenor al Simonei Halep?!…

 

Simona Halep s-a dovedit a fi necompatibilă în plan profesional cu antrenorul belgian Thierry Van Cleenput, colaborarea dintre cei doi durând doar pentru un turneu, cel de la Doha.

Acum, locul doi în clasamentul WTA participă la turneul de la Dubai fără a avea un antrenor principal, doar cu staff-ul ei: „Am cei trei băieţi alături de mine (Teo Cercel, Andrei Cristofor și Vasile Antonescu – n.r.), încearcă să mă ajute cu tot ce e nevoie. Vasile e un sparring-partner foarte bun şi îmi dă încredere când ne antrenăm, Teo are grijă de pregătirea mea fizică, iar Andrei are grijă să fiu aptă pe teren. Am o echipă puternică, mă simt bine. Nu vreau să-mi iau antrenor în următoarea perioadă, însă nu se ştie niciodată, să vedem ce îmi rezervă viitorul”, potrivit declaraţiei date la Digi Sport.

Însă, David Law, un comentator la BBC, a relatat pentru The Tennis Podcast că în viitorul apropiat australianul Darren Cahill poate reveni ca antrenor al Simonei Halep: „Darren Cahill îmi spunea că stă 4-5 ani cu o jucătoare şi e suficient, pentru că a acumulat destule cunoştinţe. Simona chiar spunea că vrea sa pună în practică ce a învăţat de la Darren. A învăţat destule, acum se poate descurca. Eu cred că Simona va sta fără antrenor o perioadă, apoi Darren se va întoarce în echipă”.

Darren Cahill a lucrat cu Simona Halep din 2015 până la finalul anului trecut.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare