Sport

Selecţionerul Xavier Pascual Fuertes se implică în activitatea cadeţilor şi juniorilor

 

O acţiune de testare şi pregătire a loturilor naționale de handbal cadeți și juniori a fost organizată între 13-15 ianuarie, la Izvorani, stagiul fiind supervizat de selecționerul Naţionalei României, Xavier Pascual Fuertes. La acțiune au participat și mai mulți tehnicieni din Liga Zimbrilor, antrenorii federali şi cei ai loturilor naționale de cadeți și juniori, dar și cei de la Centrul Național de Excelență Sighișoara, precum și o parte din antrenorii cluburilor de juniori. 

„Trebuie să lucrăm cu jucătorii tineri. Pentru mine a fost o oportunitate să cunosc mulți jucători de perspectivă. Momentan, suntem în căutarea unui stil, trebuie să schimbăm diverse lucruri și apoi să respectăm anumite reguli clare. Avem material bun, trebuie să lucrăm mult”, a fost de părere Xavier Pascual Fuertes.

După victoriile cu Belarus și Polonia, „tricolorii” sunt lideri în grupa 2 de calificare la Euro 2018, însă urmează „dubla” decisivă cu Serbia, din 3 și 7 mai.

„Nimeni nu credea că putem învinge Belarus și Polonia, dar asta e deja istorie, nu ne asigură automat și victoria contra Serbiei. Trebuie să acceptăm realitatea, este primul pas spre succes. Serbia are, momentan, o echipă mai bună pe hârtie și individual este superioară, dar vom pregăti în cel mai mic detaliu acest meci pentru a face o nouă surpriză. Sunt mulțumit de atitudinea jucătorilor de la antrenamente și asta îmi dă încredere în viitor”, a apreciat antrenorul „tricolorilor”. 

Foto: FRH


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button