Sport

Șeful FRH, DESPRE grupa României la Euro!!!… OBIECTIV pentru Olimpiada de la Tokyo!!!…

 

De Ziua Națională (1 decembrie), România va juca primul său meci din cadrul Campionatului European de handbal feminin organizat de Franța, întâlnind Cehia la Brest. Apoi, pe 3 decembrie, „tricolorele” se vor confrunta cu Germania, urmând ca peste două zile să se dueleze cu Norvegia. Toate meciurile contează pentru grupa D.

„Este o grupă de Campionat European, este dificil să spui că îţi doreşti o grupă uşoară, pentru că dacă îţi doreşti o performanţă, mai devreme sau mai târziu trebuie întâlnite echipele cele mai puternice. Strict legat de grupa noastră, întâlnim iarăşi Norvegia, văd că suntem abonaţi. Norvegia nu are nevoie de prezentare. Întâlnim o echipă a Germaniei care încearcă să-şi facă loc în lumea bună a handbalului şi o echipă a Cehiei contra căreia avem o luptă de dat. Nu vreau să vorbesc de locuri, vreau doar o calificare în grupa principală, cu şanse de a accede în partea superioară a clasamentului final”, a declarat Alexandru Dedu, președintele Federației Române de Handbal, pentru Agerpres.

Despre Jocurile Olimpice din Japonia, șeful FRH a relatat: „Avem o echipă în formare. Noi avem un deadline şi un obiectiv, prezența la Tokyo 2020. Ne dorim să fim calificaţi în primul rând şi să avem un rezultat bun acolo”.

La Jocurile Olimpice din 2020 se califică 12 reprezentative, dar una singură după Euro 2018, campioana europeană. Selecționatele din Europa mai pot ajunge la Tokyo după Mondialul din 2019 (o echipă) și după cele trei turnee de calificare (șase echipe).
 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare