Sport

Șeful FIFA, anchetat PENAL!!! Și Platini e implicat!!! Ce se va întâmpla?!…

 

De ce se temea Joseph Blatter (foto), n-a scăpat.

Procurorul general al Elveției a deschis o anchetă penală împotriva președintelui (demisionar) al FIFA, el fiind acuzat că i-a virat, „incorect” suma de 1.83 milioane de euro lui Michel Platini, șeful UEFA, pentru activitatea depusă la instituția pe care o conduce în perioada 1999 – iunie 2002.

Anchetatorii elvețieni, care au în vizor și un contract păgubos încheiat de FIFA cu CONCACAF, i-au percheziționat biroul lui Blatter, plecând cu o serie de documente.

Ultra-favorit să preia președinția FIFA, Michel Platini are, acum, statutul extrem de fragil. Astfel, potrivit Le Matin, în prim-planul cursei pentru preluarea funcției de șef al fotbalului mondial se află prințul iordanian Ali, susținut de Diego Maradona – care a spus: „Blatter sau Platini, este același lucru” -, brazilianul Zico, sud-coreeanul Chung Mong-joon, dar și… francezul Jerome Champagne, fost număr 3 în ierarhia FIFA, care este propulsat, discret, la înaintare.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare